Saishi Time

Saishi Time

Lucifer collection. Fallen Angel what he misplaced .. What to observe in 2021? – Quick World Information

[ad_1]

Lucifer-serie. Een gevallen engel die zijn engelenvleugels verloor door ze voor zichzelf af te snijden. En mijn houding ten opzichte van deze present is vergelijkbaar. Het eerste seizoen is een vlucht in volle pracht. In seizoen twee landde ik en raakte ik mijn vleugels kwijt. Zonder de minste spijt. Waarom? Ik zou graag enkele verontrustende zinnen willen schrijven, angstaanjagende woorden als redenen voor mijn benadering of ontvangst van deze serie, maar dat kan ik niet. Ik waarschuw je dat de waarheid soms saai is.

Lucifer-serie – mijn eerste ontvangst

Hij is daarbinnen serie iets specifieks. Zo’n plagiaat, zo vakkundig gemaakt dat er maar af en toe een naamloze gedachte op het achterhoofd zit dat er iets mis is. Het woord plagiaat is niet van toepassing op deze serie (of liever gezegd, het wordt overdreven gebruikt). Dit woord is gewoon het beste voor mij (en misschien voor jou) in deze uitleg om de gevoelens te illustreren die in mij verschijnen (die kortstondig, flitsend, nauwelijks waarneembaar zijn). Er zit een dosis uniekheid in deze serie, en als ik zou proberen de naamloze te noemen, zou ik zeggen dat het aan de acteurs ligt. Acteurs die excellent passen bij de rollen die ze spelen. Acteurs excellent afgestemd op het script en al vol verhalen waarin hun personages leven. Acteurs excellent afgestemd op de gedirigeerde, uitgevoerde en reside interactie tussen de personages.

Serie Lucifer – problemen ontstaan ​​in actie

Het probleem met collection is er één: hoe je een redelijk hoge interesse van de kijker kunt behouden. In mijn geval de serie Lucifer mislukt. Maar ik weet dat het een groot publiek heeft, dus het is moeilijk om zo direct te zeggen dat het “undertaking” is mislukt. Als ik de belangrijkste reden zou moeten geven waarom ik de serie “niet leuk” vond, zou het de actie zijn. Of liever, een patroon van een aflevering. Ik weet niet of ik al een reeks “copy-paste” -afleveringen heb gegeten, maar dat deed ik tenminste. Vrij snel omdat hij het in het tweede seizoen noemde.

Wat bedoel ik met kopiëren en plakken? Ik begrijp dit als een showcase rechercheur monnik bijvoorbeeld. Er zijn veel vergelijkbare collection. Elke aflevering lijkt te zijn ontdaan van “prullenbak”, het zou hetzelfde skelet blijken te zijn. Maar voor sommige collection interesseert het me om hetzelfde skelet opnieuw aan te kleden. En niet in het geval van andere collection. En het is moeilijk uit te leggen waarom dit zo is.

Lucifer-serie – ik ben niet ontevreden

Het eerste seizoen laat ons een aantal echt diepgaande karakters zien. En ik ben niet ontevreden met het volgen van het lot van deze personages. Hun transformatie – van de goede kant naar de slechte kant, van hyperlinks naar rechts of van het noorden naar het zuiden, interesseert me niet. Er is geen “wauw” -effect, geen dynamiek in de hoofdrol van deze personages, of in de wijzigingen die in de actie zijn aangebracht (in termen van hoofdplots, niet in termen van plots met één aflevering). Al met al heb ik het gevoel dat de serie voor dit ene seizoen bedoeld was. En toen ging het door omdat hij het te leuk vond.

Lucifer-serie – deze besluiteloosheid

In deze serie wilden ze de serie tegelijkertijd combineren rechercheur monnik met een episch verhaal in de waas van een katholieke versie van een movie die lijkt op een foto Wraak van de Titanen. Dit is hoe ik over deze detective Monk denk – diepgaand analyserend Het verbaast me niet dat ik zo’n eerste associatie had. Dus dit “voorbeeld” dat ik een paar zinnen eerder schreef, is vrij overbodig.

Verder nadenken over de present Lucifer dan kom ik tot een andere conclusie dat ik het waarschijnlijk opgefrist vond rechercheur monnik maar ik heb het undertaking “battle of the gods” niet gekocht. Voor dit undertaking waar sprake is van strijd, agressie, macht, dynamiek, duisternis, heb je een geloofwaardige transformatie van het hoofdpersonage nodig. En ik heb het gevoel dat hij nog steeds vastzit in het patroon van het eerste seizoen. Naïef, beleefd, verstoken van oud charisma, leeg, mooi omhulsel. Niets meer..

Lucifer-serie – acteurs en effecten

Zoals ik al schreef – de acteurs spelen erg goed en zien er erg goed uit. Geweldige casting. Hier heb ik niet veel ruimte om “op te pikken”. Dit is natuurlijk geen “uitstekend” acteerwerk, maar het is echt solide. De hele schaal, dus effecten of decoraties, is ook erg solide. Technisch is de present goed. Werkelijk.

Lucifer-serie – verveling?

Voor mij ja. Een deel van de naïviteit van seizoen 1 die ik merkte kon ik slikken. Herhalende patronen, spelletjes, naïviteit in seizoen 2 gaven me een luide “genoeg” gedachte. Natuurlijk is deze serie beter dan de Poolse serie Vader Matthew omdat hij meer te bieden heeft, maar deze voelt meer in seizoen 1 omdat we later alleen maar kunnen jammeren “de koning is naakt”.

Serie Lucifer – Netflix heeft geen eigen regels

Vreemd voor deze serie Netflix zijn eigen regels helemaal vergeten. De volgende seizoenen worden gemaakt (6!). Ondanks mijn houding ga ik dit bedrijf niet uitschelden. Nogal Het tegenovergestelde. Glorie aan hen! Aan de andere kant vind ik het jammer dat er zoveel mooie projecten brutaal zijn geschrapt. Goed. Ik begrijp het gewoon niet.

Serial Lucifer – Netflix en zijn copy-paste

Ik schreef hierin serie recensies, over het “copy-paste”-mechanisme. Ik heb onlangs nog een recensie geschreven. Ook een serie. Ook gesigneerd Netflix Originals. We praten over Lupin-serie op Netflix. Saaie nieuwigheid. Wat te kijken in 2021?. De ondertitel zelf is belangrijk. Waarom heb ik dit niet eerder bedacht. Ah.. jij monnik. Ik zal je nog lang herinneren…

Lucifer-serie – wil het over 2 jaar nog een keer zien

Ik heb niet de kleinste. Dit gerecht dat ik al eens eerder heb gegeten zal ik niet doorslikken. Voor mij is deze serie gewoon te saai en te schematisch.

Lucifer-serie – eindevaluatie

Alleen omdat ik mijn geest verloor in deze present, wil nog niet zeggen dat je het ook niet leuk zult vinden. Deze serie heeft veel followers en goede kijkcijfers. Het is de moeite waard om het eerste seizoen te zien om een ​​nogal specifieke sfeer te voelen.

reTraceX evalueert: Je kan zien

Verduidelijking van beoordelingen in film recensie:

Om te beginnen waarschuw ik u dat niet iedereen film zal alle beschikbare beoordelingen hebben. Er zijn gewoon fundamentele beoordelingen (die er altijd zullen zijn), bijvoorbeeld een beoordeling voor een categorie. Er zijn ook beoordelingen als ‘de volgende aflevering willen kijken’ die van toepassing zijn series dus het is moeilijk om de beoordeelde te eisen lange film het had zijn bestaansreden.

  • Categorie: filmbeoordeling in de hoofdcategorie (dit is natuurlijk mijn subjectieve keuze. Soms kan het gebeuren dat een movie bijv SF delen. ik kies Actie categorie omdat film is beter op dit gebied. Soms kies ik SF Omdat in film het kan heel interessant zijn element SFwat de waardering van de movie nog sterker zal verhogen. Zoals ik al zei – dit is het subjectieve evaluatie maar ik probeer geen pijn te doen filmbeoordelingen. Ik probeer altijd dat “iets” te zien.
  • Hoofdplot: beoordeling van het verteld hoofdverhaal / Zijplots: bijv. flashbacks, zijverhalen van personages
  • Acteren
  • Beeld, Muziek i Speciale effecten: dit kunnen historische kostuums zijn of leven op een andere planeet. Ik zal niet altijd elk van deze elementen uitkiezen. Als ik er niet naar verwees, betekent dit dat het “neutraal” was bij de receptie.
  • Een aflevering willen kijken: direct na de vorige
  • Bereidheid om over 2 jaar terug te komen: zou ik deze movie of serie nog eens willen zien / was het een genoegen om de movie of serie nog eens te zien
  • Algemene indruk: Zonder intimately in te gaan op de algehele ontvangst.

[ad_2]

Source link