Saishi Time

Saishi Time

Altered Carbon. Netflix might have had its cult collection. What to look at in 2021? – Quick World Information

[ad_1]

Gewijzigde koolstof. Deze serie zal nog vele jaren in mijn algehele prime 10 en prime 5 sf-series blijven. Ik weet dat hij veel bewonderaars heeft, maar ook veel, althans teleurgestelde kijkers. De controverse wordt veroorzaakt door onnauwkeurigheid van de serie met betrekking tot het boek. Daarnaast liet Netflix opnieuw zijn slordige gezicht zien en annuleerde het venture na het tweede seizoen. Veel te schrijven, maar ik zal me concentreren op de belangrijkste zaken.

Serieel gewijzigde koolstof

Wat ik schrijf is mijn gevoel als sci-fi-fan van alle personages. Het maakt niet uit of het een recreation, boek, movie, serie, anime of spirit music is. Serie Gewijzigde koolstof het is een eersteklas sci-fi. Het aantal verwijzingen naar epische thema’s, besproken in de verschillende door mij genoemde communicatiemiddelen, doet je gewoon op je knieën vallen. Ik respecteer de diepte van het in kaart brengen van de wereld van de toekomst. Momentum, techniek van schoten, threads, vertragen en versnellen van de actie. Ja, dit is een cultserie voor mij. En toch hebben we het over een jonge productie (2018-2020).

Ik kan greatest wel coole reacties begrijpen van kijkers voor wie sci-fi niet de belangrijkste rode draad is in het gezochte leisure. Maar ik kan de klaagzang van degenen die de serie zwak vinden niet begrijpen, omdat het geen exacte weergave van het boek is. Ik heb alle boeken van de serie gelezen en ik denk het tegenovergestelde. De hele geest van het boek was excellent overgebracht. En dat er kleine of grote onjuistheden zijn? Laten we eens kijken of zo’n verwarde cyclus op de schermen kan worden overgedragen. Welnee. En als er een product was, zou elke kijker een enorm pakket medicijnen moeten krijgen voor de vertoning, anders zou het niet mogelijk zijn om het te bekijken.

Altered Carbon – rode draad

Onsterfelijkheid dus. Alleen al deze aangeraakte draad geeft iedereen die erover wil nadenken urenlang plezier met zijn eigen geest. En de weg naar onsterfelijkheid (gerelateerd aan de bron van grondstoffen) duurt uren of dagen. Echt, het is zeldzaam om zo’n sierlijk centraal thema te hebben in een movie of tv-serie. Maar daar stopt het niet!

Altered Carbon – kleinere verhalen

In tegenstelling tot wat het lijkt, zijn deze kleinere verhalen reuzen in vergelijking met threads uit vele andere collection. Kleinere verhalen alleen omdat we de schaal vergelijken met de inhoud in de serie Gewijzigde koolstof. De kunstmatige intelligentie in deze serie met particulars en variaties is een juweeltje in de cinematografie. De draad van liefde in de tijd, over afstand is ook een zeldzaamheid. Veel dezelfde geesten in verschillende lichamen. De influence van onsterfelijkheid op persoonlijkheid. Manieren van mengen. Vermaak in de toekomst. Gebruik van onstoffelijke geesten. Sociale stratificatie en ga zo maar door … Dit kan steeds opnieuw bekeken en geanalyseerd worden.

Altered Carbon – een studie van acteren

Je kunt duidelijk voelen hoeveel een bepaalde acteur kan brengen of kan halen uit een bepaalde productie. In seizoen 1 hebben we naar mijn mening een meer charismatische en betere afspiegeling van de gevoelens van het personage dat wordt gespeeld op wat er in de serie gebeurt. In seizoen 2 hebben we een vlakkere acteur. Het is soms heel moeilijk om de emoties van een personage te voelen. Alsof het op één noot werd gespeeld. Een van de redenen voor mijn gevoel is dat Joel Kinnaman (seizoen 1) een meer uitgesproken stem heeft dan Anthony Mackie (seizoen 2). Will Yun Lee, die om twee redenen ook de hoofdpersoon speelde, neem ik niet mee: de rollen waren kleiner en hij speelde in beide seizoenen geweldig.

Altered Carbon – Netflix zal nooit ..

Ik weet niet waarom ik mezelf dat voor de gek blijf houden Netflix wil waarschijnlijk een productie in zijn portfolio hebben als: Recreation of Thrones (HBO) of Amazon Prime The Expanse. Beste SF-serie? Wat te kijken in 2021? (Amazone). Als dit het geval is, dan doet Netflix er alles aan om nooit die prime 1 te halen. Hun beleid om collection voor het 1e of 2e seizoen te schrappen, omdat de posts niet helemaal overeenkomen, is te gek. En het ingevoerde aanvullende beleid dat collection maar 3 seizoenen mogen hebben is van het plafond gehaald (en excelleert). Misschien zijn de balken right, maar Netflix zal altijd gemiddeld zijn.

Altered Carbon – veel interessante personages

Door de personages die ik leuk vond op te sommen en te beschrijven, zou het zo lang duren om een ​​kort verhaal te maken. Dus in het algemeen zal ik zeggen: het is rijk, het is geweldig. Hoe meer dat een bepaald personage gespeeld kan worden door meerdere acteurs (van kinderen tot verschillende volwassenen). Dus – wauw.

Het is ook de moeite waard om een ​​heel goed palet van “slechte” karakters te noemen. En in het algemeen over het enorme palet aan persoonlijkheden in deze serie.

Altered Carbon – de effecten zijn niet alleen

Effecten zijn niet het enige wat deze serie te bieden heeft. De achtergrondmuziek of het geluid is niet erg “zichtbaar” omdat het bedekt is met een hoop visuele delicatessen. Maar laat me je vertellen dat dit werk van zeer goede kwaliteit is dat in deze serie is gedaan. Het tweede dat indruk op me maakte, zijn de straten vol mensen. En het wordt excellent gereproduceerd. Beter dan Cyberpunk. Die coole dingen van hoge kwaliteit op de present Gewijzigde koolstof er is veel meer. Dankzij dit alles is het gemakkelijk om de wereld te voelen.

Altered Carbon – wat ik niet leuk vond

Ik heb al geschreven over het iets zwakkere spel (of niet goed gekozen acteur) van acteur Anthony Mackie. een ander ding is dat in seizoen 2 de hoofdpersoon te veel in een liefdes-flashback-relatie raakte. Wanneer we actie 10/10 hebben, komt het van tijd tot tijd terug op de voorgrond Isaur’s slavin. Dit verpest mijn ontvangst een beetje. En om precies te zijn: ik heb het over kwantiteit en niet over het feit zelf.

Altered Carbon – waarom kijkers misschien niet voor de gek gehouden worden

Dat is mijn wens. LHBT.

Altered Carbon – beoordelingen van critici op verschillende “gevestigde” portals

Ze zijn stront. Sorry voor de taal, maar zo’n onzin is moeilijk te ervaren – zelfs in de opmerkingen van gewone gebruikers. Dat geldt in ieder geval voor veel andere producties. Dit is ook de reden voor de aanname reTraceX langer schrijven filmrecensies waarin iemand (in dit geval ik) zal schrijven WAAROM ze iets leuk vinden of iets dat niet bij hen previous in een bepaalde movie of serie.

Altered Carbon – wil over 2 jaar nog een keer kijken

Reusachtig. Terwijl ik deze recensie schrijf, kijk ik deze serie voor de vijfde keer (ik ben klaar met seizoen 2).

Altered Carbon – eindevaluatie

Het is een sci-fi van de bovenste plank en ik kan het alleen maar aanbevelen. Er zal geen 10/10 zijn om de hierboven beschreven redenen, maar er zal hoe dan ook een zeer sterke beoordeling zijn.

reTraceX evalueert: Ik raad het zeker aan.

Verduidelijking van beoordelingen in film recensie:

Om te beginnen waarschuw ik u dat niet iedereen film zal alle beschikbare beoordelingen hebben. Er zijn gewoon fundamentele beoordelingen (die er altijd zullen zijn), bijvoorbeeld een beoordeling voor een categorie. Er zijn ook beoordelingen als ‘de volgende aflevering willen kijken’ die van toepassing zijn series dus het is moeilijk om de beoordeelde te eisen lange film het had zijn bestaansreden.

  • Categorie: filmbeoordeling in de hoofdcategorie (dit is natuurlijk mijn subjectieve keuze. Soms kan het gebeuren dat een movie bijv SF delen. ik kies Actie categorie omdat film is beter op dit gebied. Soms kies ik SF Omdat in film het kan heel interessant zijn element SFwat de waardering van de movie nog sterker zal verhogen. Zoals ik al zei – dit is het subjectieve evaluatie maar ik probeer geen pijn te doen filmbeoordelingen. Ik probeer altijd dat “iets” te zien.
  • Hoofdplot: beoordeling van het verteld hoofdverhaal / Zijplots: bijv. flashbacks, zijverhalen van personages
  • Acteren
  • Beeld, Muziek i Speciale effecten: dit kunnen historische kostuums zijn of leven op een andere planeet. Ik zal niet altijd elk van deze elementen uitkiezen. Als ik er niet naar verwees, betekent dit dat het “neutraal” was bij de receptie.
  • Een aflevering willen kijken: direct na de vorige
  • Bereidheid om over 2 jaar terug te komen: zou ik deze movie of serie nog eens willen zien / was het een genoegen om de movie of serie nog eens te zien
  • Algemene indruk: zonder intimately in te gaan op de algehele ontvangst.

[ad_2]

Source link