Saishi Time

Saishi Time

Marco Polo collection. Netflix! You robber! What to look at in 2021? – Quick World Information

[ad_1]

Marco Polo-serie. Ik ben geen fan van collection, maar een paar zullen in mijn geheugen blijven. We hebben het over deze goede herinneringen en herinneringen (moge het lot vriendelijk zijn) voor het hele, lange leven. Een van die goede collection is de serie Marco Polo. Ik zou willen schrijven dat het vreemd is dat van Netflix, maar het is niet vreemd need er zijn meer redelijk goede producties van deze stal. Op een dag zal ik een collectieve bijdrage schrijven, maar het zal ooit zijn. We zijn deze serie momenteel aan het evalueren.

Marco Polo-serie – het is interessant

Dit is een goede definitie van mijn gevoelens bij het kijken naar deze serie. Het is interessant. Er gebeurt veel, veel leuke karakters, veel actie, veel plots, veel momentum, een snufje (ik benadruk een snufje) geschiedenis. Over het algemeen vind ik dit gebakken brood lekker. Ik heb de serie met één snelheid bekeken. Nou ja, misschien niet zo intens als het kijken naar de serie Sport of Thrones (Ik zal erover schrijven tijdens de recensie GoT) maar het was intens in een mate die ik zelden zag (maar soms, wanneer zo’n gevoel van ontoereikendheid zich manifesteert, kan het zelfs de vorm aannemen van gevaarlijke waanzin en face-to-face op het scherm zitten – dit was het geval Amazon Prime The Expanse. Beste SF-serie? Wat te kijken in 2021?). Interessant genoeg keerde ik met plezier terug naar deze serie. Dat zal ook terug te zien zijn in de beoordeling.

Marco Polo-serie – een goede combinatie van 2 culturen

Tijdens het kijken naar deze serie had ik de indruk dat ik tegelijkertijd naar de geest van het Oosten en de geest van het Westen keek. Er zijn veel elementen die typisch zijn voor Chinese language producties in deze movie (actie, photographs, video games, decoraties, enz.), maar er is een tastbare dosis van de westerse stijl van het presenteren van een filmwerk (goed Amerikaans, niet ambitieus Europees). Ik had internet zo goed het tegenovergestelde kunnen schrijven. De movie is een productie uit de VS van regisseur John Fusco. Er zijn veel acteurs geassocieerd met ‘oosterse’ producties, dus misschien is dat de reden. Misschien liet de regisseur een zekere uitstraling van de oosterse geest in het acteerwerk toe? Wie weet. Ik weet niet wat er is gebeurd, maar zoals ik al eerder schreef: ik vind het eindproduct mooi.

Marco Polo-serie – geweldige rollen

Veel interessante rollen, maar ook veel sympathieke. Er is een aangename oogst. Ik heb geen enkele rol opgemerkt waarin iets niet bij me paste. Grote rollen voor goede maar ook slechte. Aan de positieve kant zijn de personages dubbelzinnig in hun beoordeling. De kijker heeft veel om uit te kiezen. Hij kan volgen, aanmoedigen, opgetogen zijn, geïrriteerd zijn. Zoals het hoort in een serie die in dit opzicht veel meer biedt dan een gewone movie.

Marco Polo-serie – effecten en al de relaxation

momentum. Chinese language stijl. Dus het is heel goed. Veel scènes rechtstreeks uit de movie Gehurkte tijger, verborgen draak. Dus als iemand deze geweldige movie heeft gezien (doorbraak omdat het een bepaalde visie op cinema onder het publiek verspreidde, geen doorbraak, need als je oplettend bent, heb je soortgelijke technieken eerder gezien), weet je meteen wat je kunt verwachten (maar voor mij zouden er meer van dit soort scènes kunnen zijn). Muziek, landschappen, versieringen, kleine en grote, kleding, enz. Het is goed, dames en heren.

Marco Polo-serie – kleine en grote verhalen

Ik zal in bulk schrijven. om het woord interessant niet meer te gebruiken, laten we zeggen dat het interessant is. Ja, beste lezers. De verhalen zijn interessant in deze serie. Misschien zijn het er niet veel (één hoofdverhaal en een paar grote maar makkelijk te volgen bijverhalen), maar ze zijn goed doordacht. Theoretisch, als je de serie om de paar dagen kijkt, één aflevering, kun je het gemakkelijk bijhouden. Maar zoals ik al schreef. Ik keek met meer frequentie. Ik kon me niet inhouden.

Marco Polo-serie – Netflix! Jij rover!

Netflix, in plaats van een paar echte consultants in dienst te nemen voor evaluatie, huurden projectevaluaties nog meer accountants in, die alleen in Excel cijfers bekijken voor hier en nu. Ze hebben geen verbeeldingskracht en geen vooruitziende blik als het gaat om het ontwikkelen van de kwaliteit van het Netflix VOD-platform. Geweldige serie, interessant, veel positieve meningen en ze hebben het mission in het tweede seizoen geannuleerd. Dat snap ik niet need het tweede seizoen was ook op niveau! Males zou graag een lelijke vloek willen, maar goed. Ik geef mezelf en jou.

Weinig goed nieuws – Netflix heeft een gerelateerde miniserie gemaakt: Serie Marco Polo Honderd Ogen. Het vertelt het verhaal van een van de meest interessante personages uit de hoofdseizoenen.

Marco Polo-serie – wil over 2 jaar nog een keer kijken

Groot. Groot genoeg dat als ik de tijd in de komende twee jaar kras, ik het voor de derde keer zal kijken.

Marco Polo-serie – eindevaluatie

Ik kan het met een gerust geweten aanbevelen. De serie loopt een paar jaar achter, maar er kan nog steeds van worden genoten in termen van het vertelde verhaal, maar ook de “techniek” die wordt gebruikt om het verhaal te vertellen. Het heeft in ieder geval nog veel meer voordelen.

reTraceX evalueert: Ik raad aan.

Verduidelijking van beoordelingen in film recensie:

Om te beginnen waarschuw ik u dat niet iedereen film zal alle beschikbare beoordelingen hebben. Er zijn gewoon fundamentele beoordelingen (die er altijd zullen zijn), bijvoorbeeld een beoordeling voor een categorie. Er zijn ook beoordelingen als ‘de volgende aflevering willen kijken’ die van toepassing zijn series dus het is moeilijk om de beoordeelde te eisen lange film het had zijn bestaansreden.

  • Categorie: filmbeoordeling in de hoofdcategorie (dit is natuurlijk mijn subjectieve keuze. Soms kan het gebeuren dat een movie bijv SF delen. ik kies Actie categorie omdat film is beter op dit gebied. Soms kies ik SF Omdat in film het kan heel interessant zijn element SFwat de waardering van de movie nog sterker zal verhogen. Zoals ik al zei – dit is het subjectieve evaluatie maar ik probeer geen pijn te doen filmbeoordelingen. Ik probeer altijd dat “iets” te zien.
  • Hoofdplot: beoordeling van het verteld hoofdverhaal / Zijplots: bijv. flashbacks, zijverhalen van personages
  • Acteren
  • Beeld, Muziek i Speciale effecten: dit kunnen historische kostuums zijn of leven op een andere planeet. Ik zal niet altijd elk van deze elementen uitkiezen. Als ik er niet naar verwees, betekent dit dat het “neutraal” was bij de receptie.
  • Een aflevering willen kijken: direct na de vorige
  • Bereidheid om over 2 jaar terug te komen: zou ik deze movie of serie nog eens willen zien / was het een genoegen om de movie of serie nog eens te zien
  • Algemene indruk: Zonder intimately in te gaan op de algehele ontvangst.

[ad_2]

Source link