Saishi Time

Saishi Time

Marco Polo One Hundred Eyes. Good Netflix choice. What to observe in 2021? – Quick World Information

[ad_1]

Marco Polo Honderd Ogen. Het is een aside verhaal over een van de belangrijkste personages uit de hoofdreeks, namelijk Marco Polo. En internet als de hoofdserie – er kan van worden genoten.

Marco Polo Honderd Ogen

Soms kun je op web artikelen, woorden, zinnen of memes van verrukking vinden wanneer een marketingbureau de markt voelt en op het juiste second, tijdens een willekeurige gebeurtenis, of internet nadat het een eenvoudige, geweldige, nauwkeurige advertentie heeft gemaakt. Dynamische advertising.

Dit is wat ik voel over deze Netflix-miniserie. Ik schreef internet in de serie recensie Marco Polo (je kunt het hier vinden: Marco Polo-serie. Netflixen! Jij rover! Wat te kijken in 2021?), Er zijn geen consultants maar alleen accountants bij Netflix. Ik verwees naar de beslissing die Netflix nam, namelijk om de serie te verwijderen, wat goed was, en het kreeg goede beoordelingen van kijkers. Om constant te zijn in mijn verklaring, zal ik zeggen dat ik denk dat Netflix de consultants heeft ontslagen direct nadat ze besloten een miniserie te maken Marco Polo Honderd Ogen.

Omdat deze beslissing geweldig is. We hebben weer een leuk filmproduct binnen. Is het internet zo goed als de hoofdreeks?

Marco Polo Honderd Ogen – waarover?

Om het niet te verpesten, zal het alleen schrijven dat we een diepgaand verhaal krijgen van een van de meest interessante en zeer belangrijke personages uit de hoofdserie. Toen ik naar de Marco Polo-serie keek, had ik honger naar mezelf en wilde ik meer over dit personage zien. Ook schreef ik dat ik meer “oost” mis qua gevechten. Het is een beetje alsof we een geweldig voorgerecht hebben, maar toch ergens binnen zouden we toch ontevreden zijn, dus de kok, die onze verwarring in onze ogen zag, bereidde snel een half gerecht van zijn kortste vitrinelijstje.

Dit is hoe het is. Zo’n extraatje. Zeer aangenaam. En in dit geval heb ik er geen spijt van dat het maar een half gerecht is. Het is precies goed. Omdat het een aanvulling zou moeten zijn. En in deze rol werkt het geweldig.

Marco Polo Honderd Ogen – volledige beoordeling

Aangezien dit een uitbreiding is van de hoofdreeks, is deze minireeks gewoon een goede afspiegeling. Het heeft geen zin om over afzonderlijke elementen te schrijven. Ik kan alleen maar schrijven dat er geen kwaliteitsverlies is. Er kunnen slechts kleine veranderingen, intensiteit in andere elementen zijn.

Ik heb al geschreven over de geest van het Oosten. Het is een beetje alsof je een geweldige foto hebt en een ander filter right toepast. We krijgen nog een goede foto. Het is anders en toch hetzelfde. Ik kan het niet anders omschrijven.

Als laatste voeg ik eraan toe dat het verhaal in deze miniserie natuurlijk interessant is, maar door de schaal is mijn beoordeling niet te vergelijken met de beoordeling uit de serie Marco Polo. Ik zal een beetje lager beoordelen.

Marco Polo One Hundred Eyes – wil het over 2 jaar nog eens zien

Waarschijnlijk alleen in dit component zal ik het cijfer aanzienlijk verlagen. In het geval van de hoofdreeks wil ik hem nog wel eens terugkijken, maar ik heb deze “honger” naar meer niet.

Marco Polo One Hundred Eyes – eindevaluatie

Als iemand de present leuk vond Marco Polo het kan stoutmoedig reiken naar de miniserie Marco Polo Honderd Ogen. Als iemand de hoofdserie niet heeft gezien, raad ik je aan om je avontuur niet te beginnen met Marco Polo uit deze miniserie. Ik denk alleen niet dat het een op zichzelf staande productie is. Wat betekent het?

Welnu, het is zo nauw verwant aan de hoofdreeks, waar we ons avontuur begonnen met onze hoofdpersoon daar, dat we door deze reis in de wereld van de serie vanaf deze kant te beginnen (dwz de miniserie, niet de hoofdreeks), we zullen meer verliezen dan we winnen.

reTraceX evalueert: Ik raad aan.

Verduidelijking van beoordelingen in film recensie:

Om te beginnen waarschuw ik u dat niet iedereen film zal alle beschikbare beoordelingen hebben. Er zijn gewoon fundamentele beoordelingen (die er altijd zullen zijn), bijvoorbeeld een beoordeling voor een categorie. Er zijn ook beoordelingen als ‘de volgende aflevering willen kijken’ die van toepassing zijn series dus het is moeilijk om de beoordeelde te eisen lange film het had zijn bestaansreden.

  • Categorie: filmbeoordeling in de hoofdcategorie (dit is natuurlijk mijn subjectieve keuze. Soms kan het gebeuren dat een movie bijv SF delen. ik kies Actie categorie omdat film is beter op dit gebied. Soms kies ik SF Omdat in film het kan heel interessant zijn element SFwat de waardering van de movie nog sterker zal verhogen. Zoals ik al zei – dit is het subjectieve evaluatie maar ik probeer geen pijn te doen filmbeoordelingen. Ik probeer altijd dat “iets” te zien.
  • Hoofdplot: beoordeling van het verteld hoofdverhaal / Zijplots: bijv. flashbacks, zijverhalen van personages
  • Acteren
  • Beeld, Muziek i Speciale effecten: dit kunnen historische kostuums zijn of leven op een andere planeet. Ik zal niet altijd elk van deze elementen uitkiezen. Als ik er niet naar verwees, betekent dit dat het “neutraal” was bij de receptie.
  • Een aflevering willen kijken: direct na de vorige
  • Bereidheid om over 2 jaar terug te komen: zou ik deze movie of serie nog eens willen zien / was het een genoegen om de movie of serie nog eens te zien
  • Algemene indruk: Zonder intimately in te gaan op de algehele ontvangst.

[ad_2]

Source link