Saishi Time

Saishi Time

The film 6 Underground. Motion from Netflix. What to look at in 2021? – Quick World Information

[ad_1]

De movie 6 Underground. Bijna een goede combine van Netflix. Laat je niet beïnvloeden door de ondertitel, voer gewoon in en lees een recensie over deze actiefilm.

Movie 6 Underground – ik heb het ergens gezien

Nogmaals, we hebben te maken met een oude, bewezen sjabloon. Maar het stoort me niet en ik kan gerust zeggen dat ik tevreden ben. Een actiefilm is geen veld voor grote intellectuele reveals. Het hoort te gebeuren en het is niet om je te beledigen door domheid. De movie 6 Underground volgt in dit opzicht min of meer het vaste patroon. Het is goed.

De movie 6 Underground – actie en actie opnieuw met een dosis humor

Het start van de movie deukt. Ik hou van deze stijl van filmen, eigenlijk het serveren van het gerecht. Het doet me een beetje denken aan photographs uit superheldenfilms. Het verbaast me niet dat deze maatregel werd toegepast, need het is moeilijk te geloven dat iemand die door zo’n bende schurken wordt achtervolgd, het zo lang zou overleven. Nou, maar de movie laat het zo vakkundig zien dat ik bedrogen phrase. Het is gewoon geweldig.

Movie 6 Underground – draden –

Wat ik leuk vind aan deze movie is ook een manier om ons als kijkers uit te rusten met het nodige karakterinformatiepakket. Snel, bondig en ik voel me niet ontevreden. Nou ja, misschien is het te “ondiep”. Maar dit is al een vorm van individueel grijpen.

De movie 6 Underground – het spel acteren zou kunnen zijn…

Kan een beetje beter. Het probleem in movies is dan wanneer we een acteur zien die ergens een flits speelde en in de movie die wordt bekeken, het zo … bleek is. Soms let de kijker niet op de chronologie en kijken we gewoon naar de “bleke” eerdere uitvoering en de “shot” is van een later tijdstip waarop de acteur zich in zijn vaardigheden heeft ontwikkeld.

Maar niet in dit geval. Ryan Reynolds al na het tweede deel Deadpool hij zou wat meer kunnen geven. En ik weet niet of deze zijn Deadpools dit is een voordeel in zijn prestaties. Ik denk dat ze zwanger zijn. In de movie 6 Ondergronds we hebben een innerlijke strijd tussen Reynolds en Deadpool en Reynolds met Veilig huis.

Wat betreft de andere acteurs: het is erg leuk. Leuke combine met heel verschillende karakters. Ik heb geen bezwaren. En het “slechte” is gewoner, maar ook beter (need zonder kunstmatige freaks) dan in film De verliezers.

6 Ondergrondse movie – Netflix

Ik weet niet of veel mensen het weten, maar deze movie heet Netflix Originals, dus het is een productie, eigendom van Netflix. In de context van klagen over deze reus, is het de moeite waard om te onthouden. Ze hebben een erg mooie movie gemaakt.

Movie 6 Underground – effecten en de relaxation

Het is geweldig als het gaat om de actie en alle benodigde enveloppen. De scènes zijn op grote schaal opgenomen. Het start van het filmpje is een hoofdletter C. Daarna gaat het wat naar beneden, maar gelukkig komen we niet aan de kleine c, piepend met een dun stemmetje. Je weet wat er aan de hand is.

6 Underground-film – wil hem over 2 jaar nog een keer zien

Heel klein. Alweer een movie die niet door het glazen plafond brak. Er zit geen cultkarakter in. Die oude toneelspelers houden van Roofdier het is een groot probleem en ik weet niet wat je moet doen om in deze competitie door te breken. Misschien te veel soortgelijke movies. Soms proberen sommige makers iets additional’s toe te voegen om het onmogelijke te bereiken, en meestal eindigt het in een ramp. Gelukkig in de movie 6 Ondergronds zoiets bestaat niet. Er kwam een ​​zeer correcte actiefilm uit.

Movie 6 Underground – eindevaluatie

Dit is een zeer correcte actiefilm. Ga je gang om te zien.

reTraceX evalueert: Ik raad aan

Verduidelijking van beoordelingen in film recensie:

Om te beginnen waarschuw ik u dat niet iedereen film zal alle beschikbare beoordelingen hebben. Er zijn gewoon fundamentele beoordelingen (die er altijd zullen zijn), bijvoorbeeld een beoordeling voor een categorie. Er zijn ook beoordelingen als ‘de volgende aflevering willen kijken’ die van toepassing zijn op series dus het is moeilijk om de beoordeelde te eisen lange film het had zijn bestaansreden.

  • Categorie: filmbeoordeling in de hoofdcategorie (dit is natuurlijk mijn subjectieve keuze. Soms kan het gebeuren dat een movie bijv SF delen. ik kies Actie categorie omdat film is beter op dit gebied. Soms kies ik SF Omdat in film het kan heel interessant zijn element SFwat de waardering van de movie nog sterker zal verhogen. Zoals ik al zei – dit is het subjectieve evaluatie maar ik probeer geen pijn te doen filmbeoordelingen. Ik probeer altijd dat “iets” te zien.
  • Hoofdplot: beoordeling van het verteld hoofdverhaal / Zijplots: bijv. flashbacks, zijverhalen van personages
  • Acteren
  • Beeld, Muziek i Speciale effecten: dit kunnen historische kostuums zijn of leven op een andere planeet. Ik zal niet altijd elk van deze elementen uitkiezen. Als ik er niet naar verwees, betekent dit dat het “neutraal” was bij de receptie.
  • Een aflevering willen kijken: direct na de vorige
  • Bereidheid om over 2 jaar terug te komen: zou ik deze movie of serie nog eens willen zien / was het een genoegen om de movie of serie nog eens te zien
  • Algemene indruk: zonder intimately in te gaan op de algehele ontvangst.

[ad_2]

Source link